Makelaar Hilversum en omgeving.

 

Koop. Verkoop. Verhuur. 

“LAAT ONS UW EERSTE INDRUK ZIJN.”

Aankopen

De aankoop van een huis kan een ingewikkeld, tijdrovend en emotioneel proces zijn. Ons ervaren team kan u bij elke stap begeleiden. Met onze kennis, ervaring en onderzoek helpen wij u om het juiste object te vinden en de beste prijs en voorwaarden voor uw nieuwe woning uit te onderhandelen. Zo blijven voor u de stress en zorgen die bij de aankoop van een huis komen kijken, minmaal.

Er zijn veel verschillende aanbieders op de vastgoedmarkt. Via ons netwerk heeft u de mogelijkheid kennis te nemen van alle objecten die door diverse instanties en op een grote verscheidenheid aan platforms worden aangeboden. Op die manier heeft u het gemak van een enkel contactpunt, zonder daarbij aanbod mis te lopen.

Goede service is voor ons belangrijk. Als makelaar gaan wij voor tevreden klanten en niet voor de vlugge deal. Uw belangen staan bij ons altijd op nummer één.

MEER INFORMATIE

 

Verkopen

Het is altijd lastig om uw woning te verkopen. Want hoe bepaalt u de juiste prijs voor uw eigendom?
Vraagt u te veel, dan wordt het lastig om een goede positie op de drukke vastgoedmarkt te bemachtigen. Maar vraagt u te weinig, dan krijgt u mogelijk niet de beste deal voor uw woning.
Het zij slechts twee uitersten, maar wel de twee belangrijkste redenen waarom wij doen wat wij doen. Ons ervaren team kan u helpen om de beste prijs voor uw woning te krijgen. Het is niet voor niets dat de meeste objecten via een makelaar worden verkocht. Het bespaart immers veel tijd en zorgen, wanneer u een professional het werk voor u laat doen.

MEER INFORMATIE

 

Verhuren

Complete ontzorging & minimale kosten
Particuliere huurders, maar met name expats en corporate huurders geven sterk de voorkeur aan professioneel beheerde woningen. De professionele aanpak stelt gerust, maar voorkomt ook emoties van beide kanten. Ons beheersteam is ervaren in het onderhouden van proactieve relaties met huurders en met behulp van ons eigen beheerssysteem wordt de huur op tijd geïncasseerd, de administratie nauwkeurig bijgehouden en complexe vraagstukken op tijd behandeld. Technische zaken worden tevens snel opgelost.

MEER INFORMATIE

Onze Beloningen

Laat ons uw onroerend goed beheren.